Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

Heeft u ‘m al opgehaald, hét cadeau van de Bibliotheek? November is de maand van Nederland Leest, dit jaar met het thema democratie. En daarom krijgt u een boek cadeau (u kunt zelfs kiezen uit drie titels), kwam de burgemeester op de koffie en is er op 17 november een Literaire DIS in Bibliotheek Dokkum. Dé kans om tussen de boeken te dineren, inclusief interessante spreker Harm van Dijk en een voorstelling met dans en poëzie voor maar €22,50.

Het wordt een mooie avond, geheel in het teken van democratie. Gastspreker is Harm van Dijk. Hij haalde de G1000 naar Nederland. Een G1000 is een burgertop, een evenement waarbij op één dag inwoners en betrokkenen met elkaar in gesprek gaan over hun dorp, stad of gemeente (zoals onlangs tijdens de Friese Dorpentop. Tussendoor debatteren we over thema's uit de boeken, is er een voorstelling met moderne dans en poëzie en serveert De Posthoorn deels in buffetvorm een driegangendiner.

Toegang: €22,50, inclusief driegangendiner, twee drankjes en koffie na
Voor slechts €22,50 bent u een geheel verzorgde avond uit, inclusief driegangendiner, twee drankjes en koffie na. Aanmelden kan in de bibliotheek of op ontdekdebieb.nl.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Frysân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de Bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.