Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

'Culturele honger gestild bij Literaire Dis', kopte de Jouster Courant na de Literaire DIS in Sint Nicolaasga en ook de Leeuwarder Courant schreef een ontzettend positieve recensie over het culturele, culinaire avondje uit van de Bibliotheek. U heeft nog maar één kans om bij zo'n Literaire DIS aanwezig te zijn, en wel a.s. zondag in Restaurant Stoof in Harlingen.

Het wordt een mooie avond, geheel in het teken van democratie. Gastspreker is Tim Laning, game-developer bij Grendel Games. Netflix is met hem in de weer, hij zit aan tafel op het Google-hoofdkantoor en kletste met Facebook-oprichter Mark Zuckerberg. Maar wat heeft gaming met democratie te maken? Tim vertelt het tijdens de Literaire DIS in Stoof. Tussendoor is er een amusant debat over thema's uit de boeken, ziet u een voorstelling met moderne dans en poëzie en serveert Stoof een heerlijk driegangendiner.

Toegang: €35,- inclusief driegangendiner, twee drankjes en koffie na
Voor 35 euro bent u een geheel verzorgde avond uit, inclusief driegangendiner, twee drankjes en koffie na. Aanmelden kan rechtstreeks bij Stoof via 0517-858537 of op www.restaurantstoof.nl. Inloop vanaf 18.30 uur, aanvang 19.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de Bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.