Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Bibliotheken Noord Fryslân organiseert in het voorjaar van 2017 diverse activiteiten, workshops, lezingen en voorstellingen. Met deze e-mail willen wij graag de Boekenbios onder uw aandacht brengen. De Boekenbios vertoont populaire boekverfilmingen die ingeleid worden met een korte lezing door docente Nederlands Ali Drost.

De Boekenbios is geschikt voor uw leerlingen die moeten lezen voor de lijst. Wellicht kunt u dit onder de aandacht brengen bij uw collega's en leerlingen. Natuurlijk bent u zelf ook van harte welkom.

Graag zien we u tijdens deze filmavond terug.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân

Het Diner

Op maandagavond 16 januari wordt in de bibliotheek van Dokkum de film Het Diner vertoont, gebaseerd op het boek van Herman Koch. Het Diner is een dramatische thriller over twee echtparen die bij elkaar komen voor een diner in een restaurant, nadat hun kinderen een vreselijke daad hebben begaan. 

Datum: 16 januari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Dokkum

[Koop hier alvast uw kaartje]
Dorsvloer vol confetti

Dorsvloer vol confetti is de verfilming van het gelijknamige boek over de twaalfjarige Katelijne die eind jaren tachtig als enige meisje opgroeit in een strenggelovig boerengezin. Dit Nederlandse drama is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Franca Treur, die zelf ook opgroeide in een streng gereformeerd Zeeuws gezin.

Datum: 3 februari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Franeker

[Koop hier alvast uw kaartje]
Boven is het stil

Neem plaats in de Boekenbios en geniet van de prachtige verfilming van Boven is het stil, het boek van Gerbrand Bakker. Boven is het stil is een drama over een boerenzoon die door de ziekte van zijn vader tot het besef komt dat hij nooit het leven heeft geleid zoals hij dat zelf zou willen.

Datum: 10 februari
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Bibliotheek Buitenpost

[Koop hier alvast een kaartje]
Tip

Naast de Boekenbios organiseert Bibliotheken Noord Fryslân meerdere activiteiten, workshops en lezingen, zoals de lezing van bekende schrijver en psycholoog Douwe Draaisma. Draaisma zijn lezing zal gaan over zijn boek 'Als mijn geheugen me niet bedriegt'. 

Datum: 9 februari
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Bibliotheek Dokkum

[Koop hier alvast uw kaartje]
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.