Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
De bibliotheek wenst u een goed 2015 toe!

We hebben afgelopen jaar goed naar de wensen van onze leden geluisterd. Op basis daarvan hebben we besloten vanaf 5 januari het verlengen van de uitleentermijn van boeken, films en tijdschriften gratis te maken. Ook verruimen we de openingstijden van een aantal vestigingen. Voor de vestigingen in Buitenpost, Kollum en Surhuisterveen blijven de openingstijden echter ongewijzigd. Komt u regelmatig in een andere vestiging, check dan voor uw volgende bezoek de nieuwe openingstijden op ontdekdebieb.nl.

Graag tot ziens!

Team Bibliotheken Noord Fryslân

Vanaf 5 januari kunt u boeken, tijdschriften en films kosteloos 1x verlengen. Tot nu toe betaalde u daar 30 cent voor. Verlengen kan gemakkelijk in Mijn Menu op ontdekdebieb.nl. 

Bibliotheekleden kunnen voordelig naar de mooiste familiemusical (4+) van het jaar: Sneeuwwitje, zaterdag 14 februari om 14.30 uur in Theater Sense Dokkum. Voor u kost een kaartje geen € 16,50 maar slechts € 11,50. Bestellen kan vanaf 7 januari op ontdekdebieb.nl. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar en per pas kunt u 2 kaarten bestellen. Op = op!

Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.