Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Nu online: deel 3 van Het Moordspel. Mis het niet!
Hij was nerveus. Meer dan hij zou moeten zijn. Hij haalde een paar keer diep adem, zich bewust van de bovenrand van zijn zwembroek die in zijn buik sneed. Al die ogen op hem gericht. Al die cameralenzen. Hij probeerde controle te krijgen over zijn trillende mondhoeken, maar slaagde daar nauwelijks in.

Spannend hè?! Het vervolg van dit door Marion Pauw geschreven verhaal wordt in juni, de Maand van het Spannende Boek, gepubliceerd op www.moordspel.nl. Het Moordspel is een online wedstrijd van de Friese bibliotheken. Iedereen kan meedoen door online mee te lezen, hints op te lossen en de dader op te sporen. De beste speurders maken kans op mooie prijzen.

Lees en puzzel mee!
Handig: betalen met iDEAL

Kosten gemaakt voor lenen, reserveren of het langer thuishouden van geleende items? Betaal dan gemakkelijk en veilig met iDEAL via Mijn menu (details financiële posten) op onze website.

Log in op Mijn Menu
Honderden stuks flessenpost in Bibliotheek Harlingen

425 leerlingen van 5 Harlinger basisscholen doen in het kader van de Tall Ships Races mee aan het Flessenpostproject. Ze versierden allemaal een fles, schreven een verhaal over zon, zee of zand en stopten dat verhaal in de fles. De bibliotheek verzamelde al die honderden flessen.

Meer over het flessenpostproject
True crime-toppers
Sale in de bibliotheek!

In onze bibliotheken op de vaste wal is de laatste boekverkoop van 2014 van start gegaan en het is een groot succes! Daarom hebben we besloten deze te verlengen tot en met zaterdag 5 juli. Er is nog volop keus voor een prachtige roman, prentenboek, dvd, jeugdboek of stripboek voor slechts € 1,00 per stuk. Diverse tijdschriften zijn in de aanbieding voor € 0,20 per stuk.

Copyright 2014 BiebNoord

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Klik hier om je uit te schrijven.