Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

De hele maand krijgt u van de bibliotheek een boek cadeau: Ik, robot van Isaac Asimov. Een boek met negen verhalen, waaraan Ronald Giphart een tiende verhaal toevoegde. Hij schreef het samen met robot Asibot. Benieuwd? Haal het gratis boek op in de bibliotheek bij u in de buurt.

Robotica, daar draait het om tijdens Nederland Leest. Ze kunnen al onkruid wieden, verhalen schrijven, voor ons zorgen en werken bij de politie. Nemen robots straks inderdaad onze banen over? En moeten ze dan ook loonbelasting betalen? Wilt u later verzorgd worden door een robot? Of wordt menselijk contact één van de nieuwe rechten van de mens? Stof tot nadenken en stof om over te praten. Dat kan bijvoorbeeld in Bibliotheek Terschelling op woensdag 29 november. Daar komt Nyk de Vries.

Zanger, schrijver, gitarist en dichter Nyk de Vries maakte speciaal voor de Bibliotheek een multimediale voorstelling rondom robotica. Er is muziek, mooie verhalen en ruimte voor debat. Een aanrader voor een veelzijdige avond uit! Bestel uw kaarten (€7,50 voor leden, inclusief drankjes) opontdekdebieb.nl.

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.