Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Je moeder, je broertje, de bouwvakkers bij de buren, Grumpy Cat, vloggers, bloggers, Ronnie, Kleine, likes en apps: ze leiden alleen maar af. Heb jij een plek nodig om te studeren? Kom dan naar de bieb.

In de bibliotheek staan we voor je klaar! We hebben koffie en thee, gratis wifi en printers, plekken om rustig te zitten, maar ook plekken voor overleg met klasgenoten. Daarnaast hebben we heel kundige bibliotheekmedewerkers die je helpen zoeken naar informatie en nog veel meer! Ontdek het in de bibliotheek! 

Met vriendelijke groet,
Bibliotheken Noord Fryslân - de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Aangepaste openingstijden

Tijdens de feest- en gedenkdagen hanteren we afwijkende openingstijden. Zo zijn we op Koningsdag gesloten, op 4 mei zijn we in verband met de dodenherdenking tot 18.00 uur geopend en op Hemelvaartsdag (10 mei) en Pinkstermaandag (21 mei) zijn al onze vestigingen gesloten. De meest recente openingstijden vindt u op onze website. 

Check de openingstijden op onze website
Wat vindt u van de bibliotheek?

Daar zijn we heel benieuwd naar. Geef uw mening over onze collectie, activiteiten of diensten via BiebPanel. In dit online klantenpanel geeft u vier keer per jaar uw mening, dat kost vijf tot tien minuten per keer. Na elk onderzoek informeren we u over de resultaten én welke verbeterpunten wij uit het onderzoek haalden.

Ja ik meld me aan voor BiebPanel!
Luisteren voor de lijst

Moet je nog boeken lezing voor je literatuurlijst? Dan past deze tip bij jou: de LuisterBieb-app. Daarmee kun je literatuur luisteren in plaats van lezen! Handig voor in de bus, tijdens pauzes of 's avonds in bed. De app is gratis, voor het downloaden van boeken heb je internet nodig, maar daarna kun je offline luisteren. 

Alles over de LuisterBieb-app
Info nodig?

Zoek je informatie over een boek of een schrijver? Google is superhandig, maar klopt de informatie ook? De Bibliotheek helpt je graag bij het vinden van betrouwbare informatie. In onze bibliotheken kun je de hulp inschakelen van onze bibliotheekmedewerkers, maar er zijn ook genoeg sites die je thuis kunt raadplegen. 

Check de handige tips en links
Copyright 2018 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.