Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Er komen weer bijzondere dagen aan! Niet alleen omdat het bijna Pasen is, maar ook omdat er -voor de meeste mensen- wat vrije dagen in het verschiet liggen. Tijd voor een goed boek, een fijne workshop of een gezellige bijeenkomst? De Bibliotheek biedt volop inspiratie.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Wat biedt april

Deze maand komt u naar de bibliotheek voor een workshop drones of handlettering. Ook zijn er Heit en Mem Cafés, voor ouders die inspiratie willen opdoen en praten over de opvoeding van hun kinderen.

De activiteiten bekijken >>
Pasen en Koningsdag

Uw bibliotheek is gesloten op Paasmaandag (17 april) en Koningsdag (27 april) en op Goede Vrijdag (14 april) vanaf 18.00 uur. Op zaterdag 29 april is Bibliotheek Vlieland geopend van 10.00 tot 12.00 uur. Alvast fijne feestdagen!

Openingstijden bibliotheek Vlieland >>
Goed boek zoeken

Op zoek naar een goed boek? Onze medewerkers geven graag advies, maar er is ook een handige website met actuele recensies en interviews uit Nederlandse kranten en tijdschriften, over Nederlandstalige literatuur: LiteRom.

Direct op zoek naar een goed boek >>
Voorleeskampioenen

Het kan zomaar zo zijn dat de Friese Lena Fokkema of Rianne Weening de beste voorlezer van Nederland wordt. De beste van hun school én van de regio zijn ze al. Op 11 april doen ze mee aan de provinciale finale. Lena en Rianne, Succes!

Alles over de wedstrijd >>
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.