Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

De hele maand april gaat Tomke op tournee langs bibliotheken. Voor peuters en kleuters is er een leuke voorstelling, ze kunnen natuurlijk met Tomke op de foto (neem je eigen camera mee) en er ligt een leuke kleurplaat klaar.

Bekijk het programma >
Met korting naar Feteranen

Als bibliotheeklid kunt u met korting naar de theatervoorstelling Feteranen op 9 mei in Theater Sense, Dokkum. Via onze website bestelt u tot 26 april kaarten voor slechts € 16,50 (i.p.v. € 21,-). U kunt per bibliotheekpas maximaal 2 kaarten bestellen. Het aantal kortingskaarten is beperkt, dus bestel snel!

Bestel kaarten met korting >
Aangepaste openingstijden

Rondom de feestdagen hanteren de bibliotheken aangepaste openingstijden. Zo zijn we op Goede Vrijdag tot 18.00 uur geopend en paasmaandag en Koningsdag de hele dag gesloten. Bibliotheek Sint Annaparochie is in verband met een verbouwing gesloten op 13 en 14 april. Bibliotheek Stiens verhuist en is daarom gesloten van 20 tot en met 27 april.

Bekijk alle openingstijden >
Wat was het beste boek van 2014?

Tot 13 mei bepalen alle Nederlandse kinderen van 6 tot 12 jaar samen wat het beste boek van vorig jaar was. De schrijver van dat boek wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Stemmen kan via de website www.kinderjury.nl.

Breng je stem uit >
Ook Fryske E-books lees je gratis

Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie; bibliotheekleden lezen gratis duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader. Er staan inmiddels ook meer dan 70 Friese e-books online.

Maak een webaccount aan en begin met lezen >
Copyright 2014 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.