Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Heeft u nog een cadeautje nodig voor de feestdagen? Geef dan eens wat anders. De Bibliotheek heeft een feestelijk verpakt kennismakingsabonnement van drie maanden voor slechts € 12,50. Met toegang tot inspirerende activiteiten, keuze uit miljoenen boeken, tijdschriften en films en gratis lenen en verlengen. Dat is pas een supercadeau om te ontvangen én om weg te geven!

Bestel dit cadeau direct online >>
Openingstijden feestdagen

De bibliotheken zijn op beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten. We wensen iedereen die aanschuift bij een diner, onder de boom kruipt met een lekker boek of een film bekijkt alvast veel plezier. Nog op zoek naar dat fijne boek of die winterse dvd? Kom dan snel naar de bibliotheek of reserveer online en het staat binnenkort voor u klaar.

Online reserveren >>
Vier luisterboeken cadeau

Genieten van een fijn luisterboek? Dat kan met de LuisterBieb. Speciaal voor de donkere decemberdagen geeft LuisterBieb vier boeken cadeau! Teunis, Polar Express, IJskoud en Cultuurgeschiedenis van Nederland zijn heerlijke boeken om in december te beluisteren, ook als u geen lid bent van de Bibliotheek!

Download de LuisterBieb-app >>
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.