Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Tijdens de Kinderboekenweek komt de familievoorstelling Hoe tem ik een monster? naar de bibliotheek. Ben je bang voor spinnen of enge dromen en lijkt je angst soms wel zo groot als een monster? Verhalenverteller Frank Belt vertelt hoe je dat monster aanpakt. Iedereen van 8 jaar en ouder is welkom en de toegang is gratis. Maar dat is nog niet alles! Tot 15 oktober kunnen kinderen meedoen aan onze kleur-knip-plak-wedstrijd. Daarmee maken ze kans op een boekenbon van 15 euro. Het belooft een spannende Kinderboekenweek te worden!

Groeten,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de leukste activiteiten voor jong en oud

Vers van de pers

Lukt het Dan Brown om een boek te schrijven dat net zo succesvol is als Het Bernini Mystery en De Da Vinci Code? Wij denken van wel en kochten zijn nieuwste boek Origin groot in. Vanaf 3 oktober in de winkels én in de bibliotheek.

>> Andere boeken van Dan Brown lezen
Vacature RvT

Bibliotheken Noord Fryslân zoekt per 2018 een lid voor de raad van toezicht, met brede expertise op het gebied van het sociale domein, bestuurlijke ervaring en sterke affiniteit met de bibliotheekbranche. Reageren kan tot 9 oktober.

>> Vacature, profielschets en meer
De bibliotheek bruist

Ons activiteitenprogramma biedt weer veel moois. Van bekende Nederlandse romans en thrillers in de Boekenbios, via handlettering, een eigen stempel maken of striptekenen naar interessante lezingen en nog veel meer.

>> Alle activiteiten bekijken
IJsvermaak in Stiens

Op 9 oktober hoort u alles over 100 jaar ijsvermaak in Stiens en omgeving. Hedman Bijlsma, kenner van de ijshistorie van Fryslân, neemt u tijdens deze bijeenkomst mee in de koude geschiedenis. De toegang is gratis.

>> Datum, locatie en tijdstip
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.