Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Vanaf 24 januari is het genieten geblazen met het prentenboek van het jaar Ssst! De tijger slaapt van Britta Teckentrup. Peuters en kleuters zijn in vijf bibliotheken welkom bij Inkipinkies poppentheater Tijger ligt ENORM in de weg! De toegang is gratis en vol = vol.

Onze leesconsulenten lezen voor in bibliotheken en peuterspeelzalen, voorleestips staan op onze website en de mooiste (prenten)boeken liggen natuurlijk klaar in de bibliotheek. Kijk op onze pagina ontdekdebieb.nl voor meer informatie en de locaties van de voorstellingen.

Heerlijk (voor)lezen tijdens De Nationale Voorleesdagen!

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân,
de bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland
(en dat blijven we natuurlijk: kinderen altijd gratis lid en iedereen boetevrij)

Leeuwarden Fryslân 2018 wordt 27 januari officieel geopend met een proeverij van alle projecten. Daaraan doet ook Leen een Fries, het project van de bibliotheek mee. In de gloednieuwe bibliotheek in de Blokhuispoort is een proeverij van Leen-Friezen. Doe een mini-berenburgproeverij, leer vloggen of de beginselen van het kaatsen. 19.00-21.00 uur, de toegang is gratis!

De Bibliotheek is er voor iedereen die graag iets wil leren in de digitale wereld. Bij Bibliotheek Franeker kunt u gratis deelnemen aan de zesdelige cursus Kennismaken met de computer. Hier leert u de basisprincipes van hoe uw computer werkt. 

De cursus start op maandag 29 januari. Aanmelden graag voor 22 januari bij de balie van de Bibliotheek, online via ontdekdebieb.nl of bel 088 - 16 56 123.

Herinneringen uit onze kinderjaren hebben zich vaak als onbeweeglijke beelden in ons geheugen genesteld. Schrijven over uw leven geeft u een nieuw perspectief op bestaande herinneringen. Op donderdag 8 februari start in Bibliotheek Franeker de cursus autobiografisch schrijven met als thema: jeugdherinneringen. Kijk voor meer informatie op ontdekdebieb.nl of meld u aan bij de balie van de bibliotheek. 

Het nieuwe jaar opgeruimd beginnen? Kom dan op woensdag 21 januari naar de workshop Opruimen & Ontspullen in Bibliotheek Dronryp. Professional organizer Thea Rodenburg vertelt hoe je uitstelgedrag en lastige klusjes op een leuke manier tackelt. Ze komt met praktische organizing-tips om mee te nemen naar huis. Meedoen? meld u aan op ontdekdebieb.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.