Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Bibliotheken Noord Fryslân begint het nieuwe jaar heel goed. Want vanaf 1 januari zijn we een boetevrije bibliotheek! Ook uw oude boetes voor te laat teruggebracht materiaal zijn kwijtgescholden. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u met een basis- of luxe abonnement ook:

  • boeken, dvd’s en tijdschriften 4 weken lenen
  • kosteloos e-books lenen
  • gratis één keer verlengen
  • materiaal van alle Friese bibliotheken gratis reserveren

Vragen over de boetevrije bibliotheek? Op ontdekdebieb.nl vindt u antwoorden op de meestgestelde vragen.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Facebook

Sinds 1 januari vindt u ons op Facebook. Op Facebook.com/bibliotheekfryslan houden we u op de hoogte van ons laatste nieuws en activiteiten bij u in de buurt. Ook geven onze medewerkers bijvoorbeeld boeken- of voorleestips en is de bieb gesloten wegens ijzel, dan informeren wij u snel. Blijf ook op de hoogte en like ons op Facebook!

De facebookpagina bekijken >
Beleef het in de Bieb

2016, een nieuw jaar waarin onze bibliotheken bruisen van de activiteiten! Zo kunt u diverse workshops volgen, lezingen bijwonen en informatie krijgen over opvoeden. En komt u er niet uit met het online lezen van onze e-books op uw tablet, dan is er speciaal voor u het iPad en e-bookscafé. U beleeft het in de bieb!

Direct naar alle activiteiten >
De Maand van de Spiritualiteit

Het motto van de Maand van de Spiritualiteit 2016 is Werk in evenwicht. Hoe stel ik mijn grenzen? Vind ik mijn werk zinvol? Aandacht voor spiritualiteit kan ons helpen aan zin in ons werk. Van 15 januari tot 14 februari zetten we dit onderwerp in de spotlights. Ook kunt u meedoen aan leuke workshops, zoals mindfulness en autobiografisch schrijven.

Workshops van de bibliotheek >
De Nationale Voorleesdagen 2016

Tijdens de Nationale Voorleesdagen 2016, vanaf 27 januari, genieten ruim 1000 peuters en kleuters uit Noord Fryslân van het boek We hebben er een geitje bij!, waarin Mik zoekt naar het pas geboren geitje. Peuters en kleuters die tussen 27 januari en eind maart (gratis) lid worden, krijgen ook nog eens een leuk poppetje cadeau!

Naar de leukste voorleestips >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.