Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

De vakanties staan voor de deur. Hét moment om lekker online te lezen in de Vakantiebieb of naar een verhaal te luisteren met de Luisterbieb. Met uw bibliotheekpas kunt u overigens bij alle bibliotheken in Nederland terecht en wilt u reserveren of verlengen vanaf het strand? Dit kan eenvoudig en snel met de Wise-app. Wij wensen u een fijne zomer en veel lees- en luisterplezier!

Met zonnige groet,

Bibliotheken Noord Fryslân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

Vakantiebieb: gratis e-books voor voor leden én niet leden

De Vakantiebieb voor volwassenen is geopend. Het grote zomercadeau van de Bibliotheek bevat romans, thrillers en informatieve boeken. Download bijvoorbeeld Cruise van Suzanne Vermeer en lees deze tot 31 augustus gratis en offline. De Vakantiebieb is er ook voor kinderen. Ideaal voor de vakantie!

Meer weten over de Vakantiebieb >
Luisterbieb: een boek luisteren in de auto of tijdens het sporten

Duik in een spannend verhaal terwijl u naar uw werk rijdt. Of verdiep u in een college over het menselijk brein tijdens het hardlopen of koken. De LuisterBieb geeft toegang tot honderden luisterboeken. Van literatuur tot talencursussen, van kinderboeken tot thrillers. Na downloaden kunt u ze ook nog eens offline beluisteren.

Download de Luisterbieb-app >
Gastlenen: neem uw pas mee op vakantie en leen in heel Nederland

Viert u uw vakantie elders in Nederland? En wilt u daar bij de Bibliotheek boeken inleveren en iets nieuws uitzoeken? Geen enkel probleem. Neem uw bibliotheekpas en ID-bewijs mee naar de Bibliotheek op uw vakantiebestemming en u krijgt een pas om ook daar te lenen. Dat scheelt heel wat gewicht in de koffer.

Wise-app: altijd en overal verlengen en reserveren

Ontdekt u op de camping dat uw boeken te laat zijn? Of hoort u een tip voor een prachtige DVD? Met de Wise-app kunt u al uw bibliotheekzaken snel en online regelen. Verlengen, reserveren, bekijken wat u geleend heeft of wat onze aanwinsten zijn? Het kan snel en eenvoudig, waar u maar wilt. 

De Wise-app downloaden >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.