Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Boekenweek 2015: schrijfwedstrijd en gratis Boekenweekmagazine!

De 80ste Boekenweek (7-15 maart) is te gek voor woorden. Dimitri Verhulst schreef het Boekenweekgeschenk De zomer hou je ook niet tegen. In de bibliotheek is voor leden gratis het Boekenweekmagazine verkrijgbaar. Boordevol informatie, boekentips, een interview met Dimitri Verhulst en de Boekenweek-quiz. Op = op!

Tot 1 april kunt u ook meedoen aan de Boekenweek Schrijfwedstrijd. Stuur uw waanzinnige verhaal van maximaal duizend woorden in om kans te maken op de hoofdreis: een reis naar IJsland met juryvoorzitter èn reisleider Ronald Giphart!

Meer over de schrijfwedstrijd >

7 maart van 10.00 tot 15.00 uur is er in Bibliotheek Dokkum de Berte- en Bernebeurs. Er is volop informatie voor (aankomende) ouders, er zijn leuke voorstellingen voor kinderen en je kunt een professionele fotoshoot laten doen.

Lees meer >

19 maart, 20.00 uur verzorgt Ladjna Ima’illah (de vrouwenverenging van de Ahmadiyya Moslim Gemeenschap Nederland) in Bibliotheek Dokkum een informatieve avond over o.a. de rol van de vrouw binnen de islam en de Jihad.

Lees meer >

Meer weten over je voorouders of over de geschiedenis van je streek? Op 10 maart is er in Bibliotheek Buitenpost een lezing over de geschiedenis van de Noardlike Fryske Wâlden. Op 27 maart is er in  Bibliotheek Surhuisterveen een genealogische en historische markt.

Lees meer >

Het Bildts Dokumintasysintrum laat in alle Bildtse dorpen zien wat ze doen. Heeft u oude Bildtse foto’s, documenten, schilderijen, voorwerpen, films of dia’s? Neem ze dan mee naar deze middagen. Ze kunnen ter plekke worden gefotografeerd en gescand. Zo blijven ze bewaard voor de toekomst.

Lees meer >
Copyright 2014 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.