Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Onze medewerkers gaan met plezier naar hun werk en stralen dit ook uit. We scoren dan ook ontzettend hoog op klantvriendelijkheid, deskundigheid, enthousiasme en digitale vaardigheden. Dit bleek uit onderzoek onder onze leden, dat eind vorig jaar gehouden werd.

Het onderzoek werd landelijk door 14.415 personen ingevuld en in Noord-Fryslân deden 270 panelleden mee. We zijn ontzettend blij met de resultaten en fungeren zelfs als best practice voor andere bibliotheken in het land! Wilt u meer weten? U kunt het hele onderzoek nalezen op onze website.

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Doet u mee?

Wilt u ook met ons meedenken om de bibliotheek beter te maken? Via Biebpanel kunnen bibliotheekleden en -bezoekers hun mening geven over allerlei zaken die spelen bij hun bibliotheek, zoals de collectie, de inrichting, dienstverlening en activiteiten.

Meer weten of meedoen >>
Bijzondere dagen

Door de feestdagen is uw bibliotheek op Hemelvaartsdag (25 mei) en Pinkstermaandag (5 juni) de gehele dag gesloten. Op Schiermonnikoog is de bibliotheek ook gesloten op 'Derde Pinksterdag' (6 juni).

Overzicht bibliotheken en openingstijden >>
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.