Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Fan 24 maaie oant en mei 5 july komt de poppekastfoarstelling Romke en de Snoezewoef yn’e biblioteken op it fêste lân fan Noard-Fryslân. It spannende Tomke-ferhaal giet oer freonskip, fereale wêze en in barbecue. De foarstelling is foar pjutten en beukers (en harren âlders fansels) en is fergees! Nei de tiid krije de bern in Tomke-boekje en in kleurplaat mei nei hûs.

Mear ynformaasje oer de foarstelling, data, tiden en lokaasjes >

Groetnis!

Bibliotheken Noord Fryslân

Onze afdeling Educatie zoekt een lees- en mediaconsulent die didactisch vaardig is en hart heeft voor leesbevordering en digitale geletterdheid. Als lees- en mediaconsulent ondersteun je directies, leescoördinatoren, docenten en leerkrachten bij het uitvoeren van het taal-, lees- en mediabeleid. Daarnaast zorg je dat ook ouders het belang inzien van taal en lezen. Geknipt voor deze functie? Reageer dan uiterlijk 21 mei 2018.

Bekijk de vacature >

Eindelijk zomer, eindelijk vakantie en eindelijk tijd om te lezen! Dat kan nu heel voordelig met het vakantie-abonnement. Daarmee leent u drie maanden lang bij de boetevrije bibliotheek voor maar vijf euro. Het abonnement stopt automatisch en is inclusief e-books, luisterboeken, dvd's, tijdschriften en boeken. Ideaal dus voor op vakantie, of voor als u thuis blijft. Deze aanbieding is geldig tot 31 augustus 2018.

Ik wil deze zomer voordelig lezen >
Copyright 2018 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.