Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen!

Tot en met 31 januari 2015 staat voorlezen centraal. Op school, op de kinderopvang, in peuterspeelzalen en natuurlijk ook in de Bibliotheek. Er wordt voorgelezen uit het Prentenboek van het Jaar, bibliotheekleden krijgen in de boekhandel op vertoon van hun pas korting op de mooiste prentenboeken en leden kunnen een gratis Tomke-boekje ophalen in de bibliotheek. Voor jonge, nieuwe leden staat er bovendien een goodiebag klaar. Hét moment dus om je kind lid te maken van de bibliotheek!

Gratis Tomke-boekje

Tijdens De Nationale Voorleesdagen ligt er voor kinderen van 2 tot en met 4 jaar een gratis Tomke-boekje klaar in de bibliotheek. Het boekje heeft de titel ‘Tomke nei de biblioteek’. In het boekje staat een voorleesverhaaltje, een versje en een spelletje. En natuurlijk mooie plaatjes van Tomke. Wees er snel bij, want op is op!

Goodiebag cadeau

De bibliotheek heeft voor iedereen iets leuks. Voor de allerkleinsten zijn er prachtige knisperboekjes, voor peuters de mooiste voorleesboeken en voor de jeugd boeken om de wereld mee te ontdekken. Ook voor ouders hebben we volop boeken, films en tijdschriften. Voor volwassenen is er al een abonnement vanaf 5 euro. Voor kinderen is het lidmaatschap gratis. Wordt jouw zoon of dochter tijdens de Nationale Voorleesdagen lid, dan krijgen jullie een leuke goodiebag mee naar huis!

Korting op prentenboeken

Boer Boris gaat naar zee staat op nummer 1 in de Prentenboek TopTien. U krijgt op vertoon van uw bibliotheekpas korting op een aantal boeken uit die TopTien. Download de kortingsbon op www.voordeelmetjebiebpas.nl en neem’m mee naar de boekwinkel.

Bekijk de TopTien >
Prentenboek van het Jaar 2015

Boer Boris gaat naar zee, geschreven door Ted van Lieshout en geïllustreerd door Philip Hopman, is het Prentenboek van het Jaar 2015. Uit dat boek lezen de leesconsulenten van de bibliotheek tijdens De Nationale Voorleesdagen voor in peuterspeelzalen, kinderopvang en bibliotheek.

Copyright 2014 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.