Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

De Bibliotheek wenst u fijne feestdagen! Natuurlijk hebben we volop toptitels voor onder de kerstboom. Het wordt een lekkere kerst met één van de duizenden kookboeken. Een creatieve kerst met een boek vol zelfmaakideeën. Of een gezellig-met-z’n-allen-op-de-bank-kerst met één van de leukste kerstfilms. Doe inspiratie op in onze catalogus!

Luisterboeken en luistercolleges

Er zijn weer volop nieuwe titels en bestsellers aan de LuisterBieb toegevoegd. Met de gratis LuisterBieb-app kun je genieten van luisterboeken, waar en wanneer je maar wilt. En er is voor ieder wat wils: of je nu wilt wegdromen bij een goed boek of je kennis wilt bijschaven met een luistercollege op universitair niveau. De gratis app kun je downloaden in de App Store en via Google Play.  Meer over de LuisterBieb >

Inloggen op Mijn Menu verandert

Tot nu toe kon je kiezen uit pin of wachtwoord om in te loggen op Mijn menu. Vanaf 19 december vervalt de pin en blijft een zelfgekozen wachtwoord de enige mogelijkheid. Als je binnenkort inlogt met je pin, dan verschijnt er een instructie over het wijzigingen van het wachtwoord. Boeken verlengen of reserveren, abonneren op de aanwinstenservice of uw adres wijzigen? Het kan allemaal met Mijn menu op ontdekdebieb.nl.

Copyright 2014 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.