Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Beste lezer,

In de Bibliotheek is november de maand van Nederland Leest. Dan stimuleert de Bibliotheek heel Nederland om hetzelfde boek te lezen en over dat boek en het thema democratie te discussiëren. Daarom geeft de Bibliotheek gratis boeken weg, komt de burgemeester op de koffie en zijn er op verschillende plekken Literaire DISsen. Bekijk het complete programma rondom Nederland Leest op onze website!

Met vriendelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân, 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland!

Vacature: lid Raad van Toezicht

Voor onze Raad van Toezicht zoeken we een toezichthouder met een zo breed mogelijke expertise op het gebied van financiën en economie. Naast bestuurlijke ervaring is het belangrijk dat u affiniteit heeft met de bibliotheekbranche.

Interesse in deze functie? Solliciteer nu! >
Masterclass Ouderpartnerschap

David Kranenburg deelt op woensdag 9 november zijn ideeën over het betrekken van ouders bij leesbevordering. Een inspirerende masterclass voor professionals uit het onderwijs, beleidsambtenaren, wethouders en andere geïnteresseerden!

Aanmelden voor deze masterclass >
Beleef het in de Bibliotheek

Ook in november zijn er weer diverse activiteiten in de Bibliotheek. Bezoek de Fit en Fun Gezondheidsmarkt, ontdek de nieuwste media en technologie in het Frysklab of leer alles over de vroegere beurtschippers en boderijders.

Bekijk alle activiteiten >
Kookboek van het Jaar verkiezing

Wat is het beste, mooiste en lekkerste kookboek van Nederland en Vlaanderen? U kunt meebeslissen. Tot en met woensdag 9 november kunt u aangeven welke van de zes genomineerde kookboeken volgens u de Gouden Garde publieksprijs verdient.

Breng nu uw stem uit >
Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de Bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.