Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Doe mee met Bibliotheek Vlieland

Eind 2015 verhuist Bibliotheek Vlieland naar de nieuwe Brede school aan de Lutinelaan. Aan de wand van het nieuwe gebouw komen quotes uit de mooiste boeken en van de beste schrijvers. En dat is nog best lastig kiezen! Help jij ons? Stuur ons jouw mooiste quote en vermeld erbij waarom juist dit op de muur moet komen van de nieuwe bieb. Wie weet win jij een upgrade naar een luxe abonnement*

Hoe doe je mee? Stuur je favoriete tekst (max. 40 tekens) voor 15 september 2015 naar digicom@bnfrl.nl onder vermelding van ‘quote Vlieland' 


*Het basis abonnement wordt voor de duur van 1 jaar omgezet naar een luxe abonnement.

De nieuwe Bibliotheek

De nieuwe Bibliotheek verhuist eind dit jaar naar de nieuwe Brede School. De nieuwe Bibliotheek wordt ingericht volgens de laatste trends, met meer kleur en een andere indeling van de collectie. Daarmee is de Bibliotheek klaar voor de toekomst en klaar voor jou. Zodra de verbouwing begint, houden we je op de hoogte van de werkzaamheden. 

Jou mening is van belang!

Vind je het leuk om jouw mening te geven over de Bibliotheek? Je kunt meepraten en denken over de bibliotheek door lid te worden van BiebPanel. Als panellid ontvang je ongeveer viermaal per jaar een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. De vragen gaan onder andere over dienstverlening, assortiment, inrichting en activiteiten van de bibliotheek. Zodra de uitkomsten bekend zijn laten we het jou weten. Vind je het leuk om hier aan deel te nemen, klik op de onderstaande link om je aan te melden.

Doe mee en word lid van Biebpanel
Copyright 2015 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.