Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Of u deze zomer nu op reis gaat of lekker thuis blijft, de Bibliotheek heeft voor iedereen mooie acties. De VakantieBieb bijvoorbeeld: de hele zomer lang gratis e-books voor iedereen! En in al onze vestigingen ligt voor alle kinderen een leuk puzzelboekje mét bingo klaar. En wie bingo heeft, krijgt natuurlijk een prijs. Fijne zomer!

Zonnige groet,

Bibliotheken Noord Fryslân
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

​Kinderen zijn gratis lid

Uw bibliotheek is boetevrij voor iedereen én gratis voor kinderen. Dat doen we omdat (leren) lezen zo belangrijk is. Oók tijdens de vakantie natuurlijk. Als kinderen lekker doorlezen in de vakantie blijft hun avi-niveau op peil. Uw kind lid maken? Kom langs, dan gaat uw kind met een biebpas en een mooie tas naar huis. 

​Bingo!

Voor al onze jeugdleden ligt bij de balie een vakantiepuzzelboekje klaar mét de zomerbingo voorop. Wie bingo heeft na het doen van zoek- en leesopdrachtjes heeft gewonnen. En al die winnaars krijgen in de bibliotheek een leuk cadeautje. Het boekje is de hele zomer gratis verkrijgbaar in al onze vestigingen.

Beleef het in de Bieb

Het nieuwe activiteiten seizoen is van start gegaan. Dit keer met diverse lezingen van Rob Kamphues, komt Wim Anker nog een keertje langs, vertelt Els Janssens over de filosofie, gaan we creatief bezig met stempelen, verder met programmeren in Arduino Dos en gaan we los op de 2e editie van onze LAN-Party. En dit is nog maar een greep uit ons programma. Wilt u meer weten over onze activiteiten? Kijk in onze online Activiteiten Agenda of haal het programmaboekje in de Bieb. 

Passend Lezen

Heeft u moeite met lezen of kent u iemand die moeite heeft met lezen? Bijvoorbeeld omdat u, hij of zij slechtziend of blind is, dyslexie heeft of een fysieke beperking om een boek vast te houden? Dan is Passend Lezen wellicht een uitkomst. Bij Passend Lezen heeft u toegang tot 45.000 gesproken boeken die, anders dan een luisterboek, rustig ingesproken zonder teveel intonatie te gebruiken. Passend Lezen is er ook voor de jeugd, namelijk Superboek! Wilt u meer informatie? Onze medewerkers in de bibliotheek kunnen u verder helpen of kijk op www.bibliotheek.nl/passendlezen.

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.