Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste leesgroep,

De hele maand november staat voor ons in het teken van Nederland Leest. Alle bibliotheekleden krijgen dan een exemplaar van Een vlucht regenwulpen van Maarten 't Hart cadeau. Omdat heel Nederland hetzelfde boek leest, kunnen de lezers er bijna met iedereen en overal over praten. Dat kan van 12 tot en met 26 november ook in tien Friese restaurants en bibliotheken onder het genot van een heerlijk 7-gangendiner. De chef-koks zorgen voor drie gangen goed eten en dichters, bands, theatergezelschappen, singer-songwriters en verhalenvertellers verzorgen vier gangen cultuur.

De DIS in Dokkum, Harlingen en Sint-Jacobiparochie
In onze regio doen De Posthoorn in Dokkum mee op zaterdag 15 november, Stoof in Harlingen op zondag 16 november en De Zwarte Haan in Jacobiparochie op donderdag 20 november. Het 7-gangendiner kost in die restaurants plusminus 35 euro, inclusief twee drankjes en koffie na. Zowel de restaurants als de acts (waaronder singer-songwriter Jürgen Visser, winnaar van de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, de Boze Dichters, Heksenhamer, Grytsje Schaaf en Annemaj Betten) laten zich inspireren door thema’s uit het boek Een vlucht regenwulpen.

Leesgroepen
Voor uw leesgroep stellen wij gratis exemplaren van Een vlucht regenwulpen beschikbaar. U kunt deze vanaf 1 november afhalen aan de balie van de bibliotheek. We heten uw leesgroepleden ook graag welkom bij een Literaire DIS. Meer informatie over de DIS en over reserveringen vindt u op www.deliterairedis.nl.

Graag tot ziens in de bibliotheek of bij de Literaire DIS!

Met vriendelijke groet,
Bibliotheken Noord Fryslân
Atsje de Vries

Copyright 2014 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze uitnodiging omdat u als contactpersoon van een leesgroep bij ons geregistreerd bent.

Klik hier om je uit te schrijven.