Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Beste lezer,

Rob Kamphues komt op donderdag 12 oktober naar Bibliotheek Dokkum. 

Rob Kamphues (1960) is schrijver, tv-presentator en cabaretier. Hij schreef jarenlang voor tv-programma’s als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veel succes als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Deze avond vertelt hij over Hoor je me, zijn eerste psychologische roman. 

Tipje van de sluier

Tijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen. Hun waarheid, zonder dat hij hen kan tegenspreken of kan weglopen. Dit is het moment om rekeningen te vereffenen.

U bent van harte welkom op deze avond. De lezing zal om 19.30 uur beginnen. Koop uw kaartje online of bij de balie van de Bibliotheek. 

Groeten,

Bibliotheken Noord Fryslân 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden van Nederland

Koop snel uw kaartje -->
Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.