Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo

Jeugdthrillerschrijver Rom Molemaker heeft een van de eerste hoofdstukken van zijn nieuwe boek MIST vrijgegeven aan de leerlingen van klas 1,2, en 3 van de Inspecteur Boelensschool op Schiermonnikoog. Want de leerlingen mogen een mogelijk vervolg schrijven, met illustraties, op het hoofdstuk uit het boek MIST. 

Het is een bijzonder project, want nog nooit eerder heeft een schrijver een hoofdstuk vrij gegeven, voordat een boek uitkomt. Rom Molemaker is een enthousiast Schiermonnikoog bezoeker en zijn verhaal is geïnspireerd op Schiermonnikoog en de eilander jeugd. Dit unieke project is tot stand gekomen in samenwerking met Boekhandel Kolstein, Bibliotheek Schiermonnikoog en de Inspecteur Boelensschool. 

Woensdag 11 april van 10.30 - 12.00 uur in Dorpshuis Schiermonnikoog presenteren de leerlingen hun eigen verzonnen vervolg. Boekhandel Kolstein verzorgt de boekverkoop aan het einde van de ochtend, die Rom Molemaker natuurlijk persoonlijk zal signeren.

U bent van harte welkom!

Team Schiermonnikoog 

Copyright 2018 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.