Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
facebook
Geachte heer/mevrouw,

U betaalt uw abonnementsgeld op dit moment via acceptgiro. De acceptgiro verdwijnt en is vanaf 1 januari 2019 geen geldige betaalmogelijkheid meer. De Bibliotheek biedt daarop vooruitlopend de digitale factuur als nieuwe betaalmogelijkheid. 

Hoe werkt een digitale factuur? 
Als u kiest voor een digitale factuur ontvangt u via de e-mail een bericht over de betaling van uw abonnement. Via een link wordt u verwezen naar Mijn Menu op www.ontdekdebieb.nl. Daar kunt u het openstaande bedrag bekijken en direct via iDEAL betalen. Dat maakt betalen sneller en eenvoudiger. Omdat u het rekening- en factuurnummer niet langer handmatig invoert, verkleint het ook de kans op verkeerde overschrijvingen. 

Aanmelden voor de digitale factuur
Aanmelden voor de digitale factuur kan in Mijn Menu en met de Wise-app. Onderstaand meer informatie over wijzigen in Mijn Menu, op onze website. 

Stap 1: Ga op www.ontdekdebieb.nl naar Mijn Menu en log in met uw pasnummer en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten en vraag een nieuw wachtwoord aan. Deze ontvangt u binnen enkele seconden. 

Stap 2: Ga in Mijn Menu naar mijn gegevens. 

Stap 3: Ga naar berichtvoorkeuren aan het eind van de pagina. 

Stap 4: Klik bij contributie acceptgiro op wijzigen.

Stap 5: Wijzig in het volgende scherm de voorkeur contributie acceptgiro naar e-mail.

Stap 6: Sla uw wijzigingen op en klaar! 

Optimaal betaalgemak: automatische incasso 
Wilt u helemaal geen omkijken hebben naar de betaling? Kies dan voor automatische incasso. Met een automatische incasso machtigt u de Bibliotheek om het abonnementsgeld automatisch af te schrijven. Dit levert u jaarlijks een korting van € 2,50 op bij een basis- of luxe-abonnement. Omdat voor deze machtiging uw handtekening nodig is, nodigen wij u graag uit in een van onze vestigingen

Mogelijkheden Mijn Menu 
In Mijn Menu regelt u snel uw betaling en ziet u een overzicht van alle transacties. Maar Mijn Menu heeft nog meer mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld zien welke titels u thuis heeft en welke reserveringen klaar staan. Maar ook kunt u er een verlanglijst aanmaken, uzelf abonneren op een nieuwsbrief met onze nieuwste aanwinsten en uw eigen gegevens wijzigen. Op www.ontdekdebieb.nl vindt u meer informatie over de digitale factuur, de automatische incasso en Mijn Menu. 

U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via 088-1656 123 of info@bnfrl.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder. 

Met vriendelijke groet, 

Jouke Bethlehem,
directeur Bibliotheken Noord Fryslân

Copyright 2016 Bibliotheken Noord Fryslân

Dit is een eenmalige nieuwsbrief over de digitale factuur. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw bibliotheekabonnement betaalt met een acceptgiro. Die betaalmogelijkheid houdt op te bestaan, daarom informeren we u over de nieuwe betaalmogelijkheid: de digitale factuur.

Klik hier om je uit te schrijven.