Wordt de nieuwsbrief niet correct weergegeven? Bekijk hier de webversie.
de Bibliotheek logo
Waarover raakt u niet uitgepraat?

Heeft u een passie voor bakken, weet u de beste plekjes om met een metaaldetector te zoeken, kent u de mooiste fietsroutes of laat u juist graag alle weidevogels zien? Kortom: heeft u wat te vertellen? Sluit u dan aan bij LeeneenFries.nl.

Wat is LeeneenFries.nl?
Hoe kunnen bezoekers Fryslân het beste leren kennen? Door kennis te maken met de Friezen zelf natuurlijk! Het nieuwe platform Leen een Fries brengt mensen bij elkaar. Friezen (en Fryslân-liefhebbers) verwelkomen anderen door een liefhebberij, hobby of specialiteit te delen. Bijvoorbeeld door samen een boottochtje te maken, te schilderen of een rondleiding te geven in eigen stad of dorp. Een kleine ontmoeting, maar een unieke ervaring! Leeneenfries.nl is een initiatief van de Friese bibliotheken en heeft geen commercieel doel. Omdat de Friezen zich vrijwillig en gratis inzetten, zijn de activitieten laagdrempelig en kan iedereen meedoen.

Waarom zou u?
Een Fries lenen is leuk, maar u als Fries láten lenen is minstens zo waardevol. Het levert mooie contacten op, u bent ambassadeur van de provincie, heeft de kans uw kennis te delen en komt in contact met mensen met dezelfde interesses. Om u aan te melden als kennisdeler hoeft u geen expert te zijn. Enthousiasme over uw favoriete onderwerp Ã©n een beetje tijd om mensen te ontmoeten is genoeg. U bepaalt zelf met hoeveel mensen en hoe vaak u op pad gaat: alleen op aanvraag, een vaste middag per maand of 1 of 2 keer per jaar.

Meer weten?
In al onze bibliotheken zijn in oktober en november Leen een Fries-spreekuren. Morgen bijvoorbeeld op Terschelling, vrijdag in Stiens en St.-Annaparochie en maandag in Kollum. Daar beantwoorden we graag uw vragen over Leen een Fries, of helpen we bij het inschrijven.

Hartelijke groet,

Bibliotheken Noord Fryslân 
de Bibliotheek met de beste leenvoorwaarden én de leukste Friezen

Copyright 2017 Bibliotheken Noord Fryslân

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u in MijnMenu (op ontdekdebieb.nl) heeft aangegeven E-nieuws van de bibliotheek te willen ontvangen.

Klik hier om je uit te schrijven.